fbpx
Print 

logo-original-vertical-final-200px Obedové menu v Štefánke by Pulitzer, každý pracovný deň.

 • OBEDOVÉ MENU •


 

pondelok, 15. apríl 2019 - štvrtok, 18. apríl 2019
◦PONDELOK◦
  0,3l  Talianska paradajková polievka s mozzarellou /7,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.   120g/200g Grilované kuracie prsia plnené oravskou slaninkou a kozím syrom, maslová omáčka, zemiaková kaša a zelený šalátik /1,7,12  
  II.  120g/200g Vyprážaný syr so šunkou s pečenými zemiakmi a domácou tatárskou omáčkou /1,4,7,12  
◦UTOROK◦
  0,3l  Hrachová polievka s údeným kolienkom a chlebom /1,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  100g/150g Plzeňský hovädzí guláš s grilovaným párkom, červenou cibuľkou a parenou knedľou /1,3,7,12  
  II.  100g/150g Chicken wrap, chrumkavé vyprážané kuracie kúsky v panko strúhanke, sladko-pikantná omáčka, ľadový šalát, paradajky v tortilla placke, hranolky /1,3,7,12  
◦STREDA◦
  0,3l  Šošovicová polievka na kyslo s volským okom a chlebom /1,3,7,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  120g/200g Steak z bravčovej panenky s demi glace omáčkou, pečenými zemiakmi a viedenskou cibuľkou /1,12  
  II.  250g Miešaný listový šalát s údeným lososom, reďkovkou, cherry paradajkou, kapary a bylinkovo-koprovým olivovým olejom/4,12  
◦ŠTVRTOK◦
  0,3l  Jarná zeleninová polievka /1,3,9,12  
  0,3l  Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami /1,3,9,12  
  I.  150g/200g XL vyprážaný kuracie prsia so slovenským zemiakovým šalátom a citrónom /1,3,7,12  
  II.  100g/200g Grilovaný oštiepok s duseným listovým špenátom s cesnakom, volským okom a varenými zemiakmi /3,7,12  
◦PIATOK◦ zatvorené
    RADI VÁS PRIVÍTAME V REŠTAURÁCII  
  PULITZER na Župnom námestí 7, od 11:00-22:00