Stefania menu


9.7. - 22.7.2018

10:30 - 22:00

  • predjedlo / entree:

    50g Nakladaný encián v olivovom oleji, plnený chilli a červenou cibuľkou, domáci chlieb /1,7,12
    entree: 50g Pickled encian in olive oil, stuffed with chili and red onion, home-made bread

    alebo / or
  • polievka / soup:

    0,3l Vývar z domácej sliepky s mäsom, záhradnou zeleninou a rezancami /1,3,9,12

    Homemade chicken noodle soup with garden vegetables

  • I. hlavné jedlo / main course:

    350g JAHŇACIE KOLENO pomaly pečené na bielom víne, cesnaku,rozmaríne a koreňovej zelenine, podávané na zemiakovej kaši /7,9,12
    LAMB HOCK slow-roasted with white wine, garlic, rosemary and root vegetables, served with mashed potatoes

    11.99 €
  • II. hlavné jedlo / main course:

    3250g VARIÁCIA ŠALÁTOV s kozím syrom, feniklom, bôbom, cviklou, mätou a klíčkami z červenej repy, pečená bagetka /1,7,12
    ASSORTED LETTUCE LEAVES with goat's cheese, fennel, beans, chard, mint and beetroots sprouts, toasted baguette

    7.99 €
  • DOMÁCI ZÁKUSOK PODĽA AKTUÁLNEJ PONUKY + PRESSO KÁVA

    2.99 €
  • POZNÁMKA:

    V cene hlavného jedla je predjedlo alebo polievka.

    Na STEFANIA MENU sa zľavy nevzťahujú.

Alergény: Smernica Komisie 2007/68/ES z 27. novembra 2007

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) 2. Kôrovce a výrobky z nich / 3. Vajcia a výrobky z nich / 4. Ryby a výrobky z nich / 5. Arašidy a výrobky z nich 6. Sójové zrná a výrobky z nich / 7. Mlieko a výrobky z nich 8. Orechy (mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich / 9. Zeler a výrobky z neho / 10. Horčica a výrobky z nej 11. Sezamové semená a výrobky z nich / 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l 13. Vlčí bôb a výrobky z neho / 14. Mäkkýše a výrobky z nich.